Hvorfor Internett er som en vagina

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

1. Jo flere som bruker det, jo større blir det.

2. Du vil ikke tro alt det rare folk putter inn der.

3. Hvis du ikke beskytter deg, kan du få virus.

4. Du ser ikke det meget kompliserte systemet som ligger bak.

5. Hvis du ikke er forsiktig, så kan du havne i skikkelig trøbbel.

6. Det er en måte å komme i kontakt med andre på, men det er vanskelig å vite hvem før det er for sent.

7. Noen har det, andre har det ikke.

8. De som har det synes de som ikke har det, er underlegne.

9. Når du har begynet å leke med det, er det vanskelig å slutte. Noen ville lekt hele tiden hvis de ikke måtte på jobb.

10. De som ikke har det, prøver konstant å få tilgang til det.