Hvorfor meg?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvorfor denne smerten? I kuken når Vegard knuller ane
Som velter inn over meg og cummet
-og hun ikke blir borte…
Som kuker i munnen
Som klør dypt i fitta..

Hvorfor disse tårene? mens jeg har orgasme
Som ikke vil stoppe, forsvinne eller forklare hvorfor jeg har orgasme
Hvorfor disse tankene? om vegard og kuken hans
 Av Ane

Hva må til for å glemme?
Glemme tvangen.
Glemme savnet.
Savnet etter trygghet,
Etter lykke og sann kjærlighet.

Hvordan komme videre?
Videre med de nærmeste rundt meg.
-klare å se andre i øynene..

Hvordan vite?
Vite hvem jeg kan stole på igjen.
Vite at jeg er trygg og aldri ensom…

Hvorfor meg?


av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.