I Lyset

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ImagesCA5CAIFM-150x150.jpg

I Lyset pakker
jeg minnene inn
I sjelen det varmer
min kropp og mitt sinn
Jeg pynter med blomster
og hører en sang
Jeg minnes det atter
og atter en gang

av Marit Irene Jensen.