I det stille hjørnet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I det stille hjørnet
Hver eneste kveld
Sitter hun med sine tårer.

Hun presser de ikke frem
Hun savner en venn
Og føler seg så
Forferdelig alene.

Hennes sjel er i klem
Hun vil ut fra sitt hjem
Og finne et nytt liv
Å leve.

Hun smiler og ler
Så de andre ikke ser
Byrden hennes
Hjerte bærer

Og hun lengter tilbake
Til hjørnet hver kveld
Der ingen kan
Dømme hennes tårer…..


av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.