I møte med deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Jeg møter deg
Du hilser på meg
Jeg med mistillit
Du med tillit
Jeg med frykt
Du med fred
Du stråler av selvtillit
Jeg kjenner skam
Jeg vil trekke meg bort
Du inviterer meg inn
Jeg føler meg liten
Du virker så stor
Jeg trenger en venn
Jeg trenger deg
Kan du prøve å forstå meg?