Ilden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

733073 f120-120x150.jpg

I lyset brenner ilden
i bålet brennes ved
I hjertet brenner sjelen
jeg vil ei brenne med.

Men lyset gir oss minner
og bålet varmer med
Når St. Hans natten svinner
vil jeg kanskje finne fred.

av Marit Irene Jensen.