JEV

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

JEV
Mystisk og umulig og fange
Jeg- fanger aldri JEV alene i natt.
ensom, lengter etter å fange JEV om natten
dette er min drøm
JEV
glatt, men fortsatt umulig og fange
Jeg- skal fange JEV om natten
Jeg trenger å fange JEV om natten
slik at jeg slipper å drømme om JEV igjen
JEV
Stygg, enda ikke fanget

HM&co