Jalla habibi

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jalla jall habibi å du lukter som kebab jalla, kommer du? dagen er lang Alle utlendinger venter på deg jalla, kom! Ellers blir det slåsskamp der ute i Alibaba resurante!

Skrevet av Ali, 19 år