Jeg er ikke redd for

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er ikke redd for å dø
det er mye farligere å leve
Jeg er ikke redd for å dø
mine beste venner,
er reist allerede.

Jeg er ikke redd for å dø
det blir mye verre for de
som må rydde mitt rede
Jeg er ikke redd for å dø
men frykter den smerten,
de andre må dele.

Jeg er ikke redd for å dø
tror nemlig jeg alltid vil leve.

av Marit Irene Jensen.