Jeg har en venn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg har en venn
som alltid kjenner meg igjen.

Jeg har en venn
som jeg alltid kan ta med meg hjem.

Jeg har en venn
som svarer uten å snakke.

Jeg har en venn
som kan alt uten å skryte.

Jeg har en venn
som aldri bryr seg om gull og glitter.

Jeg har en venn
som alltid stiller opp når jeg svikkter.

Jeg har en venn.


av Anders16 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.