Jeg kan velge

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk



jeg kan velge å være sint
jeg kan velge å være redd
jeg kan velge å være glad
jeg kan velge å rope hurra!

jeg kan velge å se livet
jeg kan velge å stole på det
jeg kan velge å ha det godt
jeg kan velge, jeg kan faktisk det!