Jeg spiller på lotto, extra og joker

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg spiller på
lotto, extra og joker
Men kanskje jeg heller
burde satse på poker.

Gevinsten blir liten
og tapet er stort
Det finnes så mye
man ikke får gjort.

Mitt slott, det blir lite
men drømmen var stor
Mitt hjem blir i Oslo
og ikke i Tyrol.

Jeg tipper og tipper
og håper jo på
Å treffe den blinken
med tallet mitt på.

av Marit Irene Jensen.