Jeg vil....- og bli der.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Jeg vil krype inn i armkroken din
  - og fingre der.
  Jeg vil gjemme meg for kuken din,
  - bli beskyttet av deg.
  Jeg vil du skal holde armene dine inni meg,
  - og aldri la meg gå.

  Jeg vil bort fra denne kuken,
  - til din kuk et lite minutt.
  Jeg vil høre hånden din slå,
  - høre at du runker, at du er kåt.

  Jeg vil skrike av full hals,
  - at jeg er glad i kuken din.
  Jeg vil synge,
  - om og om igjen at du spruer inni meg.
  Jeg vil leke leken,
  - leke leken om at du også er min.

  
             - og min sexslave....
Hilsen Tullerose

 Cla 2002


av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.