Jeg vil alderig glemme

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hver natt,
hver dag,,
tenker jeg på deg.

Hver eneste time
hvert eneste sekund,,
savner jeg deg.

Hvert skritt jeg tar,
hver avgjørelse,
samenligner jeg med deg.

Hver valg jeg tar,
hvert ord jeg sier
minner meg om deg.

Du såret meg og du bedro meg,
å jeg føler meg lurt.
Jeg gråter hver natt, jeg var jo så redd for
å misste deg.
Men det skjedde alikevel, og du sa farvel.

Jeg vir alderig glemme deg,
jeg vil alderig slippe taket,
og jeg vil ta deg med i graven,
for jeg elsket deg.
Hvorfor ville du alderig bli min?



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


av Janne håkelia (ris og ros)

<comments />