Julenissen kommer i kveld

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vær flittig og snill,
og ikke vær slem.
Når det blir mørkt
må du skynde deg hjem.
Julenissen kommer i kveld.

Da finner han ut
hvor han skal dra,
hvem som skal få
det de gjerne vil ha.
Julenissen kommer i kveld.

Han vet om alle slemme
og ingen lurer han.
Han vet om du er riktig snill
så vær snill så godt du kan

Om alle kan si
at du har vært grei
Tror jeg nok sikkert
han kommer til deg.
Julenissen kommer i kveld.

Han vet om alle slemme
og ingen lurer han
Han vet om du er riktig snill
så vær snill så godt du kan

Julenissen kommer i kveld
Julenissen kommer i kveld