Just do it

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Han stirrer på henne, hun stirrer på han

 Bare gjør det!

 Hun smiler og stråler, han står rett opp og måper

 Bare gjør det!

 Hun ser på han med et håpefullt blikk

 han kjenner seg selv at ja nå får han et ligg

 Bare gjør det!

Hun legger fra seg sitt glass, tar ett steg, nei to

 Bare gjør det!

 Han kjenner pulsen sin slå, han blir varmere nå

 Bare gjør det!

 Hun stopper opp like ved, gir han den varmeste klem,

han sier hade til gutta og blir med henne hjem

 Bare gjør det!


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.