Kan viss du må

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Eg tørr ikkje
Eg vil ikkje
Eg kan ikkje
Men eg gjer det likevel

Eg står her fram for heile klassen
Med munnen tom for ord
Eg skal framføre eit dikt
Men det kan inga tro

Eg formedlar mitt bodskap
Men det er vel vanskeleg å forstå
Det er at alle klarar
Dersom man bare må