Karl Ivar på tur

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

fuglene synger, karl ivar gynger. på hest så stor å fin, karl ivar er full på altervin. på skjærgårds siste natt, skriker guttene alovera! for karl ivar er brent, han har muret seg inne med sement, diktet er slutt, karl ivar er gutt.