Karma

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kamra, joss, er summen av flaks og uflaks.

  • Flaks er de tilfeldighetene som er til din fordel (bra karma)
  • Uflaks er de tilfeldighetene som ikke er til din fordel (dårlig karma)

Å akseptere din karma vil si å akseptere , nuet, virkeligheten som den er.

Det er for eksempel meningsløst å angre på noe. Det som har skjedd har skjedd, det som er, det er. Fortiden kan du kun lære av, fremtiden kan du planlegge, men du lever .

Aksept av Karma er første skritt på veien mot forståelse.