Kategori:Havet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ka farskan sku me gjort uten havet, sku me bær båtan og skutt feskan?

Sider i kategorien «Havet»

Under vises 4 av totalt 4 sider som befinner seg i denne kategorien.