Kjære reserve pappa

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Gud.. Er du der?
For jeg trenger deg nå og alltid i mitt liv.
Du har sagt at vist det er noe så kan jeg alltid komme til deg.
Jeg er dit barn og du er min himmelske far.
Du har sett mine kamper i livet.
Du har hørt og kjent mine tanker og smerter.

Gud jeg kommer til deg.
Kan du komme til meg?
Fordi jeg vandrer og vandrer i en mørk tunell uten å finne lyset.
Jeg vil så gjerne ha deg i hjerte og tankene mine hele tiden.
Fordi jeg vet at vi ikke har pratet så mye som vi skulle gjort.

Gud, pappa, min Herre og konge.
Du ser og vet hva jeg trenger mest i livet mer en jeg selv vet.
Du vet best og jeg vet at du vil gi meg alt jeg kan drømme om.
Ingenting kan sammenlignes med din kjærlighet og nåde.
 Du er min pappa og jeg elsker deg.

Gud min kjære pappa som elsker meg ubetinget og høyt.
Jeg trenger ikke være rik eller perfekt.
For jeg er allerede perfekt i dine øyner.
Jeg er din øyesten og ditt barn.
Jeg er skapt i ditt bilde.

Du vil gjøre store ting i mitt liv.
Jeg vet at jeg må sette meg ned i ditt fang så du kan ta deg av meg.