Kjærlighet (Jensen)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjærlighet er
Vakkert og vondt
Kjærlighet er
Smertefullt og tungt
Kjærlighet gir livet
til gammel og ung

av Marit Irene Jensen.

Dikt med tittelen "Kjærlighet":