Kjærlighet (Nilsen)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En hund kan være mager
og haleløs og fager
og gammel, mett av dager
 og halt og blind og skral,
 ja næsten ganske lam,
og tam og from som bispen...
Allikevel flyr tispen
med hete hvin og gispen
 og logrer efter ham
 på veien til Cheval.

Utg. anmerkning: Cheval var oftest siste reis for en hund - et hundehospital.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.