Kjærlighetssorg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg trodde du var min og du var så jævla fin
men plutselig en dag sa du hadet bra da begynte jeg å grine trodde aldri
du kom til å forsvinne i mine tanker var du da men nå er en ny gutt i
tankene en som ikke var sprakende så hadet jævla bra i helvete for nå er
dette mye bedre.

av Celine


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.