Kjøre bror

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjære bror
Vi har alltid vært de to
Som lo og fôr, langs veien god

Du tok en sjans, og jeg tok en sjans
Vi var på samme bølgelengde
Men det kunne ikke vare til verdens ende

Jeg lurer
Tenkte du på meg?
Tenkte du på min enorme kjærlighet for deg?

Da du låste deg selv inne på badet
Lot dusjen renne

For å skjule deg hjemme
Skjule din svakhet - rusens taphet

Da vi var alene hjemme
Og gutta lot seg skjemme

Jeg gråt, for jeg ble redd
Da jeg så deg
 med de
Men du så ikke meg
Meg og mine følelser

Da jeg løy gang på gang
For å beskytte deg
Men beskytter jeg deg?
Det vet ikke jeg

Jeg

Jeg kan ingenting, og vet ikke hva en skal gjøre

Da jeg ofret all min tid
For at du skulle fullføre
Men likevel vet jeg ikke
Kommer du til det?

For i dag, vet jeg ikke lenger. Skjønner du hvordan det er for meg?
Å ha en enorm kjærlighet for deg

Du var min bror den gangen vi tok vår første slurk alkohol, og løy til far og mor
Du var min bror da vi var enig om galt og riktig
Du var min bror da vi delte samme visjon og motivasjon

I dag håper jeg du kommer tilbake til meg
At du klarer deg selv
Kanskje det er det som trengs



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.