Kjenner ribbeina forskjell på slag fra fiende eller elsker?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

De ømme knokene
registrerer en plutselig
og voldsom smerte.

Oppsvulmende, blårøde øyelokk.
Triste øyne,
som ikke viser sorg over smerte,
kun tapt kjærlighet.

Hatet er forvirrende,
overskrider egne grenser.

Tapt kjærlighet er allikevel en smerte
ingen tortur kan overgå...

-cla 2001


av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.