Knuste Drømmer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hun sitter i glasshus,
med krystallklare tanker
visjoner om lykke,
en drøm falt i grus.
Å slipe diamanten til livets smykke
tar tid, og hun trenger den hjelpen hun får
Hun kjemper en kamp
mellom fortid og fremtid
der fortiden preger
den fremtid hun får.
Et glasshus med
sprekker og skjøre vegger
drømmen om lykke
er nå blitt knust.

av Marit Irene Jensen.