Kristen dåp

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du vart døypt, med ord og vatn,
og du fekk eit namn på kjøpet.
Dei som bar deg heitte fadrar.
Prest er den som kan å døype.

Presten jobbar i ei kyrkje,
der kan alle Jesus tilbe.
Han baud om at alle ungar,
skulle koma til hans gilde.

No har du blitt ein av mange,
i hans store flokk i verda.
Kyrkjelyden tok imot deg,
ynskjer deg alt godt på ferda.

Soleis gjekk det til i dåpen,
du var midtpunktet på festen.
Du vart ein av Jesu vener.
Og så fekk du namn, forresten.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.