Landsyn!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Noregs Fargar ifraa Toppen vinkar,
Morgonkjøla friskt mot Strandi bIæs.
logn gjeng Baara - meir 'kje Farti minkar -
stillt me glid innunder Hafnarnes.

Glad eg helsar desse kvite Tindar
- Ungdomsdraumen - Hjarta stend i Brand,
- sveipt i Sus av kvasse Nordanvindar,
Hatten av - no ser du Snorres Land!