Liv=hiv

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

liv
du gav mg hiv
ingen liv, ingen hiv
live = hiv


du stiker mg me øks i ribeina
og jg gråter tårer av olje
jg vil sette fyr på oljen
og brenne i all evighet
slik som du skal
men det er ike olje
de er blo
fyfaen jg vil bare
DØ!!!!!og blø </3

av BlaCkQUEENofPEIN (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.