Livet går videre

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

                    hele
    blikket der sjøl
dag år
                      åpent
  øya sjangs
                         smilet
   tungt
Det ordner seg
                                        har i deg
bor i deg
                   så mye mer
                                         ordner detta
sammen hev huet
                                 blikket
ordner
                    alt
                                                             
Æ
             sjølv før
                                               god
store forstår
        livet
                                cluet inni
   opp læge
                                         stole
   forstå
                           sol
tårer
                livet
                                lek
                                            åpent
gror tro vil
                                                                
                                     gir
                                             liv
       videre
                                  fokusere
    kompiser reist opp
             gjennom sola lover
                                                               
  meg minner fler mennesker sjela
                                                                
                            meg
                            livet
                            videre
                              ja


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.