Livets Storm

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Livets Storm

5. januar 2012

En storm fra sør en storm fra nord
den sletter alltid dine spor.

Og på din vandring, du lykke sanker
hvor enn i verden du utrygt vanker.

Så når du ser en storm på vei
du løper over tun og hei.

Du varsler gamle, du varsler ung
din bør blir ikke så alt for tung.

Slik er din reise, slik er ditt mål
din sterke helse, den er av stål.

Men i ditt hjerte du bærer nag
og ofte føler du ubehag.

Du har en drøm, du våkner ei
hvor går din ferd, hvor går din vei.

Vil du en gang få slippe taket
det er ditt liv du har forsaket.

For tid og sted vil alltid være
en drøm for deg, du er på ferde.

Du ser på dine venner ned
er dette stedet et sted for fred.

Når timen kommer og alt blir stille
var dette livet, var det slik du ville.

Din sang har stilnet, ditt hjert med
du vil bli husket, så sov i fred.

( c ) av John Magne Lilleskare.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.