Livets høyeste lykke er deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Livets høyeste lykke er deg.
Du lyser opp dagen for meg
jeg er her for deg, når du trenger meg
jeg vil bare være med deg,
Oss og ingen andre,
Hver gang jeg ser deg,
kribler det i magen,
Bena rister mens armene gnistrer,
alle andre blir borte,
Bare meg og deg