Livets musikk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Livets musikk

Din hånd
rører mitt hjerte
maseres med glede
slik at rytmen bevares

Din sjel
legger ro i kroppen
livet er balansert
mellom gode og onde

Din glede
sprer tårer av lykke
humøret den smittes
det onde forsvinner

Livet er lett
i ditt nærvær
du er fremtiden
og min kjære