Målfrid J Frahm Jensen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Målfrid J Frahm Jensen (f 19. mai 1963 i Aalborg i Danmark) er en forfatter oppvokst på Sandnes i Rogaland som har utgitt to diktsamlinger.

Utgivelser[rediger]

  • "Spor i menneskeland" 2001 (diktsamling)
  • "Livets bølger" 2003 (diktsamling)

"Spor i menneskeland" handler om helsespørsmål og er anbefalt faglitteratur helsepedagogikk ved Nasjonalt kompetansesenter for læring og mestring ved kronisk sykdom.

Diktene hennes er copyright og kan derfor ikke legges ut på dikt.org. Noen av dem er tilgjengelige på hennes hjemmeside[1].

Referanser[rediger]