Marullus

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Claus Fasting

Afskyelig i hvad man nævne vil
I bunden og ubunden Stiil
Marullus skrive;
Han intet Haab om Bedring giver,
Hvert Stykke — nye Forbrydelse!
(Saa dømme Journalisterne)
I Herrer! hvortil al den Iver?
To Ord var nokMarullus skriver!