Mimrestund

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når skoleklokka ringer
og arbeidsdagen rår
da sitter vi og mimrer
om tanker fra i går.

En sommer er nå over
og høsten står for tur
Jeg elsker og jeg hater
men jeg finnes ikke sur.

Når vinterkulda rimer
og nattefrosten rår
da tenker vi tilbake
på sommer og på vår.

av Marit Irene Jensen.