Min Engel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Men du kan ogsaa være meget streng,
naar ikke rapt jeg gjør, hvad blidt du fordrer.
Da ligger mørk en synder i sin seng . . ?
Det er vist klokt at lystre engles ordrer.