Min døde mor

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

til mamma

mamma du var alltid der ungene dine elsket deg,
vi tenkte på deg og du tenkte på oss.

uansett så stilte du opp du lo og var bli,
du gjorde det så godt i de vanskelige tidene
men til slutt så klarte du ikke mer.

Og nå er du borte men endelig fikk du fred,
men du masser fortsatt på oss og vi på deg.
og jentene dine elsker deg.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.