Min gitar

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ImagesCASMLU8Z-150x150.jpg

Min gitar har ingen strenger
min gitar har ingen lyd
min gitar gir ingen toner
min gitar gir lite bry
Min gitar den gir meg minner
min gitar jeg lever for
min gitar er alt jeg trenger
det er den jeg bryr meg om

av Marit Irene Jensen.