Mine tanker flyr

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mine tanker flyr
ut i rommet.
Jeg vil gjerne være med
å bestemme tid og sted.

Der ute i ingenting
er et sikkert mange ting?
Kan noen fortelle meg?
Hva som egentlig hente deg.

Jeg kan ikke forstå
at du er borte nå.
Skal vi ses igjen?
Der inne i fremtiden.

av Marit Irene Jensen.