Mitt hjerte

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mitt hjerte vil aldri stoppe å slå
ikke før min tid har kommet for å gå
Men frem til da vil det slå for deg,
om virkelig hvor mye jeg hatet deg

Min kropp følger hjerte ditt
Og går med raske skritt
Det var du som ødla det
at jeg aldri kunne lakt en drømm i det

I mitt hjerte står ditt navn
risset inn som et kalle navn
Jeg vil viske det ut
Men det går ikke ann
for det handler om noe som er sann

Sekundene stopper opp
Men det er du som har lakt det opp
smerten spres seg gjenom hele hjerte
og det var du som herjet den jævlige


Laget av ML