Mot vest

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Der går så mange gater
  fra gaten vår her øst.
  Og det er så mangt som lokker
  med gledens lyse røst.

  Der går så mange gater -
  og mange går mot vest,
  hvor der er hvite huser
  og sol og lek og fest.

  Jeg stod en dag tilbake
  og så dig gå mot vest.
  Og her var gaten trist og grå -
  så det var kanskje best.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.