Nådeløst Advares Verden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nådeløst Advares Verden

Om du vil bevare ditt sunne fornuft,
og verne om din forstand.
Så spiller det liten rolle,
om du er født som kvinne eller mann.
Det du uansett må gjøre
om du vil unngå den sikre grav,
er å flykte for bare livet,
om du blir truet med ordet NAV.

For er du først blitt fanget,
da er din skjebne bestemt.
Da vil du for evig og alltid,
stå fortapt livredd, og glemt.
For har de først satt tennene i deg
og strammet sitt kvelende grep,
vil du kjenne at kreftene svinner,
som om du har all verdens synder på slep.

For de har både makt og vilje,
til å fortære deg med hud og hår.
Og håpet du en gang bar på,
blir til et åpent verkende sår.
Om du forsøker å samle krefter,
til å stå opp, og klage din nød.
Da er din synd så avskyelig,
at du har fremskyndet din egen død.

Så om du vil bevare ditt sunne fornuft,
og kjempe for din forstand,
spiller det fremdeles liten rolle,
om du er født som kvinne eller mann.
Det du først og fremst bør vite,
når de fremstår blendende skrud,
er at deres eneste mål og streben,
er å overta rollen som Gud.

Nå har jeg fått lov å si mitt,
så valget som gjenstår er ditt.
Du kan ta meg for en tåpe
full av ukvemsord og meningsløst skitt.
Eller kontrollere din egen skjebne
kjempe med dødsforakt.
Så din forstand og din visdom,
fortsatt vil være i din makt.

Men, for meg er kampen alt over
jeg er ferdig med alltid å blø.
Det eneste som nå gjenstår,
er å finne en plass jeg kan dø.


av JackAllan (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.