Nål med tråd

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

    Som en nål med tråd har blitt stukket inn i hjertet mitt
    Tråden blir dratt i
    Det gjør vondt
    Det føles ondt

    Øynene mine er som en fabrikk som går nesten døgnet rundt
    Store, røde, hovne øyne
    Smilet som var der i går
    Er ikke lenger her denne vår

    Hjernen min tenker døgnet rundt
    Hva kunne jeg gjor annerledes?
    Jeg terroriserer meg selv med alle disse tanker
    Og mer og mer mitt hjerte banker

    En krangel
    En uenighet
    Endte så dumt
    Det slutter ikke å gjøre vondt

    Forståelsen ikke kom
    Ingen stolthet svelget
    Endte i brudd
    Det gikk fort som et skudd

    Fortsatt sitter jeg her og tenker
    Jeg bare lengter og lengter
    Etter den gode stund
    Som føltes herlig og rund

    Kunne ønske skjebne brakte oss tilbake
    At stolthet ble svelget
    Da kunne vi fortsette der vi var
    Enn å gå og bære på denne byrde jeg nå har

    Men dette er bare en god drøm
    En drøm som gjør vondt å våkne fra
    Om den bare kunne bli virkelighet
    Da tror jeg det ville vart en evighet


av Mtj23 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.