Når hverdagen blir sår og vond

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er sårt og vondt langt inn i sjela
kropp og sinn verker som besatt
Sjokk og vanntro bytter plass med
Pinefulle tårer på mitt kinn og jeg hvisker
kom tilbake, min store, lille venn
Du vil alltid være elsket og ønsket her igjen.
Sjokket blekner nok med tiden
og hverdagen bli grå
Men i mitt hjerte banker det
en nerve for de små

av Marit Irene Jensen.