Naturen vår

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Naturen.jpg

  Naturen er vakker
  glem ikke at den
  er vår evige følgesvenn

  Vi må bevare det vi kan
  ingenting er som rent drikkevann
  og luft til de på land

  Men havene må vi ikke glemme
  der hører også mange hjemme
  mot de er vi altfor slemme

  Glem ikke at elgen er din bror
  selv om den i skogen bor
  vi er nærmere beslektet enn du tror

  Ta ansvar for ditt liv og dine handlinger
  ikke la naturen gå på billigsalg
  La en bærekraftig utvikling bli ditt valg