Naturen vår den skjønne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Naturen vår den skjønne
der ute i det grønne
er alt nå farget hvitt
og alt er ditt og mitt.

Vi måker sne, og ber
Gud, ikke slipp ned mer
Nå vil vi ha litt vår
på stiene vi går.

Og etter våren kommer
en masse sol og sommer
vi lengter alle dit
til våres paradis.

Så kjære vår natur
la oss få gå vår tur
Langs sand og strand og sol
ikke kaldt som langt mot Nord.

av Marit Irene Jensen.