Naturkrefter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vannet's kraft og
Vindens styrke
fører med seg
sorg og lykke
Regnet spruter
fossen går
men til sommer'n
tørken rår.

av Marit Irene Jensen.