Noen tanker en påskeformiddag

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er ingen dikter eller poet,
kan ikke huske
jeg har skrevet
noe som helst av noe
som kan ligne på noe som dette
noen gang tildigere...
Jeg syntes det ble gøy...
Min lengsel til deg er så høy